Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър

...
Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Уайлдър: Имайте търпение, битката с Джошуа предстои

Шампионът на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър даде обещание, че дълго чаканата обединителна борба с Антъни Джошуа ще се организира, само че би трябвало да мине време.
 Дионтей Уайлдър: Вече не знам по какъв начин да назовавам дясната си ръка
Бронзовият бомбардировач имаше потребност от скромните 137 секунди, с цел да нокаутира Доминик Бризил и да резервира купата си в събота.



Сега пред американеца стои задачата да се разбере с Джошуа за възможен сплотяващ купите дуел. Припомняме, че през последната година на няколко пъти се стигна до договаряния, които обаче не доведоха до конфликт сред двамата.

" Най-хубавото нещо в тази ситуация е, че всички тези борби се разискват, вратите не са затворени, всички екипи, всички заинтеросовани страни беседват и това е най-важното нещо.

Битката с Джошуа ще се организира. Обещавам ви това. Бъдете търпеливи и ни дайте малко време, с цел да организираме срещата, тъй че всички ние да се облагодетелстваме от нея, а освен почитателите.

Ние рискуваме живота си на кръга, тъй че желаеме да сме сигурни, че ще получим допустимо най-вече пари. Дайте ни малко време, с цел да изгладим всички разлики и вие ще разберете по кое време борбата ще се организира ", сподели Уайлдър.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР